Hoge kwaliteit BIU-gereedschap.

Bent u op zoek naar BIU-gereedschap? HP Tooling levert het complete Wila programma van gereedschap en accessoires voor kantpersbouwers en -gebruikers. Wat ooit begon als het Wila Modufix systeem, is nu bekend onder de naam New Standard.

Een sterk staaltje kwaliteit

Wie op hoog niveau wil kanten en buigen, is altijd op zoek naar het beste gereedschap. BIU-gereedschap is te gebruiken in alle Wila New Standard Premium en New Standard Pro systemen. De gereedschappen voor beide systemen zijn geschikt voor hetzelfde klemsysteem dat de naam Safety-Clicks® draagt. Hierdoor is BIU-gereedschap snel, eenvoudig en veilig verticaal te wisselen. Dit maakt de Wila New Standard systemen erg flexibel. De hoogwaardige afwerking van de BIU-gereedschappen en het vernuft van ontwerp, maken het een product met internationale reputatie.

Waarom kiezen voor Wila BIU-gereedschap?

  • Toe te passen in alle Wila New Standard systemen
  • Voorzien van Safety-Clicks®
  • Hoogwaardige kwaliteit

Meer weten?

Als u interesse heeft in een BIU-gereedschap van Wila, dan kunnen wij u deskundig advies geven. Bij HP Tooling hebben we veel verschillende modellen BIU-gereedschap. Neem vrijblijvend contact met ons op voor alle opties.

Holland Precision Tooling

  • Precisie tot in het kleinste detail
  • Complete aanbod onder één dak
  • Ervaren, persoonlijk en ambitieus

NAW Gegevens

Holland Precision Tooling BV
Amsterdamsestraatweg 33
NL-1411 AW NAARDEN

Tel. +31 35 539 90 90
Fax +31 35 539 90 99

KvK 32073667
BTW nr. NL 8076.09.390B01
Bank  ING 67.68.84.849 

e-mail: info@hptooling.nl
www.hptooling.nl