Gereedschap slijpmachine bij HP Tooling.

Gereedschap slijpmachine voor onderhoud van uw gereedschap
Bot gereedschap kan gevaarlijk zijn, is onpraktisch en verkort de levensduur van uw materiaal. Op tijd slijpen met een gereedschap slijpmachine is aan te raden. Wanneer u preventief slijpt dan zal uw gereedschap langer meegaan en zullen uw producten er beter uitzien. Holland Precision Tooling heeft een gevarieerd aanbod gereedschap slijpmachines om uw gereedschap in perfecte staat te houden.

Automatische of handmatige gereedschap slijpmachine
Heeft u geen tijd om zelf en nauwkeurig uw gereedschap te slijpen? Bekijk dan onze Premia slijpmachine. Binnen 1 minuut slijpt de Premia 0,15 mm van uw gereedschap af, zodat het weer in perfecte staat verkeert. U hoeft er bijna niets voor te leren, de gereedschap slijpmachine doet alles geheel automatisch voor u. Vindt u precisie wel belangrijk, maar heeft u liever zelf controle over het slijpproces? Met de Valugrind kunt u handmatig slijpen. Met afnames van minimaal 0.02mm is het mogelijk om zeer precies uw gereedschap bij te werken.

HP Tooling
Wij focussen ons op het advies, de verkoop en onderhoud van kwaliteitsgereedschap, waar ook onze gereedschap slijpmachines onder vallen. Wij geloven ook in een persoonlijke aanpak. Schroom dus niet om contact met ons op te nemen voor een gedetailleerd advies voor uw persoonlijke situatie. Leveren op de korte termijn is voor ons ook geen enkel probleem. Vergeet ook niet te kijken naar onze slijpservice. Tegen aantrekkelijke prijzen verzorgen wij dan op deskundige wijze voor het slijpen van uw kantpers gereedschap en schaarmessen.

Holland Precision Tooling

  • Precisie tot in het kleinste detail
  • Complete aanbod onder één dak
  • Ervaren, persoonlijk en ambitieus

NAW Gegevens

Holland Precision Tooling BV
Amsterdamsestraatweg 33
NL-1411 AW NAARDEN

Tel. +31 35 539 90 90
Fax +31 35 539 90 99

KvK 32073667
BTW nr. NL 8076.09.390B01
Bank  ING 67.68.84.849 

e-mail: info@hptooling.nl
www.hptooling.nl