Gereedschapkasten voor pons- en/of kantpersgereedschap bij HP Tooling.

Gereedschapkast voor professioneel opbergen van al uw gereedschap
Uw gereedschap blijft in de beste staat als u het in een speciaal daarvoor uitgeruste gereedschapkast opbergt. HPT biedt u een breed assortiment aan professionele gereedschapkasten voor zowel pons-, kantpers- als verspanende gereedschappen. Niet alleen blijft uw gereedschap beschermd tegen de elementen, ook is alles direct netjes gerangschikt voor optimaal werkcomfort.

In perfecte staat
Het netjes opbergen van uw gereedschap wordt makkelijker door een gereedschapkast van HP Tooling. Het beschermen van uw gereedschap na gebruik is erg belangrijk. Mocht uw gereedschap toch beschadigd of bot raken, dan kunt u altijd nog bij onze slijpservice terecht.

Holland Precision Tooling
Wij focussen ons uitsluitend op het advies en de verkoop van kwaliteitsgereedschap voor het ponsen en kanten plus onderdelen voor de lasersnijtechniek. Verder vinden wij ook dat een persoonlijk advies altijd het beste werkt. Als u interesse heeft in een van onze gereedschapkasten, neem dan contact met ons op. U krijgt van ons direct advies voor uw specifieke situatie.  Als u uw gereedschapskast wilt vullen met professioneel pons- of kantpers gereedschap dan kunt u natuurlijk ook bij ons terecht voor een groot assortiment van wereldbekende merken Mate (ponsen), Wila, UKB en Westermann (kanten).

Holland Precision Tooling

  • Precisie tot in het kleinste detail
  • Complete aanbod onder één dak
  • Ervaren, persoonlijk en ambitieus

NAW Gegevens

Holland Precision Tooling BV
Amsterdamsestraatweg 33
NL-1411 AW NAARDEN

Tel. +31 35 539 90 90
Fax +31 35 539 90 99

KvK 32073667
BTW nr. NL 8076.09.390B01
Bank  ING 67.68.84.849 

e-mail: info@hptooling.nl
www.hptooling.nl