Gereedschap voor kantbanken van HP Tooling.

Gereedschap voor kantbanken van HPT voor een professioneel resultaat
Voor sommige klussen heeft u precisie gereedschap voor kantbanken nodig. Gereedschap voor kantbanken leveren pas echte topprestaties als er ook topgereedschap wordt gebruikt. HP Tooling heeft van de beste merken de beste gereedschappen voor uw kantbanken. Denk hierbij aan de merken Westermann, UKB en 'last but not least' Wila.

Standaard of speciaal gereedschap voor uw kantbanken
Bij HP Tooling passen we alles aan aan de wens van de klant. U kunt bij ons altijd terecht voor deskundig advies en op maat. Wij verkopen naast de standaardconfiguraties ook speciaal gereedschap voor uw kantbanken, precies op maat voor uw producten. Met bijvoorbeeld de merken Westermann, UKB en Wila hebben we 3 segmenten waar we het gereedschap voor uw kantbanken vrijwel altijd op uw wensen kunnen aanpassen.

Op maat gemaakt
Als uw eisen niet voldoen aan de standaardoplossing uit onze catalogus dan bestaat de mogelijkheid om gereedschap voor uw kantbanken op maat te maken. U kunt bij ons informatie opvragen, zodat wij uw vraagstuk kunnen inventariseren en een oplossing op maat voor u kunnen produceren.

Hier vindt u meer informatie
Wij geloven in een persoonlijke aanpak voor iedere klant. Voor ieder probleem zullen wij de optimale configuratie aan u adviseren. Vaak is dit een standaardoplossing, u hoeft natuurlijk niet meer te betalen dan nodig is. Als u echter een speciaal gereedschap voor uw kantbanken nodig heeft dan bent u bij ons aan het juiste adres om een product op maat te laten maken.

Holland Precision Tooling

  • Precisie tot in het kleinste detail
  • Complete aanbod onder één dak
  • Ervaren, persoonlijk en ambitieus

NAW Gegevens

Holland Precision Tooling BV
Amsterdamsestraatweg 33
NL-1411 AW NAARDEN

Tel. +31 35 539 90 90
Fax +31 35 539 90 99

KvK 32073667
BTW nr. NL 8076.09.390B01
Bank  ING 67.68.84.849 

e-mail: info@hptooling.nl
www.hptooling.nl