Kantpers gereedschap bij HP Tooling.

Kantpers gereedschap van HP Tooling, perfect voor maatwerk : kan dat ?
Voor sommige klussen heeft u precisie kantpers gereedschap nodig. HPT heeft alleen de beste merken voor het beste kantpers gereedschap. Denk hierbij aan de merken Wila, UKB en Westermann. Wij leveren voor ieder gereedschapsvraagstuk de beste oplossing en producten. Ook kunnen wij u voorzien van deskundig en professioneel advies. HPT gelooft dan ook in een op maat gesneden aanpak. Klantgerichtheid en professionaliteit zijn voor ons van het grootste belang bij ons advies op hert gebied van kantpers gereedschap.

Op maat gemaakt
Wilt u liever geen standaard kantpers gereedschap uit onze catalogus, maar heeft u speciale wensen? Dan helpen wij u ook graag. Het is namelijk mogelijk om een kantpers gereedschap op maat te laten maken of een standaard te modificeren voor uw toepassing. Mocht u hierin geïnteresseerd zijn, vraag dan via onze website informatie bij ons op. Wij kijken graag samen met u naar uw wensen en behoeften, en creëren graag voor u een oplossing op maat.

Contact en informatie
Voor ieder vraagstuk adviseren wij u de optimale configuratie. Dit doen wij tegen gunstige prijzen. Naast kantpers gereedschap bieden wij echter nog veel meer, zoals een professionele begeleiding bij het proefzetten. Bekijk onze website voor meer informatie.

Holland Precision Tooling

  • Precisie tot in het kleinste detail
  • Complete aanbod onder één dak
  • Ervaren, persoonlijk en ambitieus

NAW Gegevens

Holland Precision Tooling BV
Amsterdamsestraatweg 33
NL-1411 AW NAARDEN

Tel. +31 35 539 90 90
Fax +31 35 539 90 99

KvK 32073667
BTW nr. NL 8076.09.390B01
Bank  ING 67.68.84.849 

e-mail: info@hptooling.nl
www.hptooling.nl