Laserharden voor het beste resultaat.

Uw kantpersgereedschap werkt het best wanneer het in perfecte staat verkeert. HP Tooling is in staat kantpersgereedschap op maat te laten maken of een standaard te modificeren voor uw toepassing. Door middel van laserharden bijvoorbeeld, harden we kantpersgereedschap op de neusradius of de inloop radius van het ondergereedschap. Ook kan laserharden worden toegepast om loopvlakken van draaiende delen te harden. In beide gevallen verbetert de kwaliteit van de onderdelen.  

Revisie van machines en gereedschappen

Laserharden is toe te passen bij nieuw te vervaardigen (speciaal) gereedschap, maar ook als revisie van gebruikt kantpersgereedschap. Gebruikte kantpersen zijn namelijk onderhevig aan slijtage. Hierdoor kan het zijn dat na verloop van tijd de machine niet meer werkt zoals eigenlijk zou moeten. Door te kiezen voor laserharden en/of slijpen zorgt HP Tooling ervoor dat uw machine weer als nieuw is en werkt als nooit tevoren.

Daarom laserharden bij HP Tooling:

  • Kwaliteit verzekerd
  • Geschikt voor nieuw en gebruikt gereedschap
  • Totale revisie mogelijk

Contact over laserharden

Wilt u weten wat de mogelijkheden zijn van een revisie of specifiek wat betreft laserharden? HP Tooling geeft graag persoonlijk advies voor uw situatie. Wij zorgen altijd voor de perfecte oplossing voor uw bedrijf. Schroom daarom niet om contact met ons op te nemen als u vragen heeft over laserharden.       

Holland Precision Tooling

  • Precisie tot in het kleinste detail
  • Complete aanbod onder één dak
  • Ervaren, persoonlijk en ambitieus

NAW Gegevens

Holland Precision Tooling BV
Amsterdamsestraatweg 33
NL-1411 AW NAARDEN

Tel. +31 35 539 90 90
Fax +31 35 539 90 99

KvK 32073667
BTW nr. NL 8076.09.390B01
Bank  ING 67.68.84.849 

e-mail: info@hptooling.nl
www.hptooling.nl