Multi Tool gereedschap bij HP Tooling.

Multi Tool ponsgereedschap
Gebruikt u een Euromac®, Finn-Power®, LVD/Strippit®, Murata Wiedemann® of Trumpf® ponsmachine? Dan zijn onze MATE Multi-Tool houders en ponsgereedschappen wellicht interessant voor u. Speciaal ontworpen voor een stabiele productiviteit en toepasbaar op bovengenoemde merken.

Hoge kwaliteit en precisie met een MATE Multi Tool
Multi Tool gereedschap wordt vervaardigd uit HSS en/of DuraSteel ™, voor een maximale standtijd tussen de slijpbeurten. Dit is zeer gunstig voor de levensduur van uw Multi Tool gereedschap. Ook zijn er coatings mogelijk om de duurzaamheid nog verder te vergroten. Omdat de Multi Tool technologie wordt toegepast op meerdere merken (revolver)ponsmachines, kunt u deze vaak universeel gebruiken. Met de Multi Tool gereedschappen van HP Tooling bent u bovendien verzekerd van deskundig advies en professionele begeleiding.

HP Tooling : persoonlijk maatwerk
Bij HPT kunt u altijd terecht voor een persoonlijk advies die exact op uw situatie is afgestemd, bijvoorbeeld als u de aanschaf van Multi Tool gereedschap overweegt. Naast zeer specifieke oplossingen bieden wij ook altijd een economisch meer verantwoorde standaardoplossing aan. Neem contact met ons op voor meer informatie over onze werkwijze en ons uitgebreide aanbod.

Holland Precision Tooling

  • Precisie tot in het kleinste detail
  • Complete aanbod onder één dak
  • Ervaren, persoonlijk en ambitieus

NAW Gegevens

Holland Precision Tooling BV
Amsterdamsestraatweg 33
NL-1411 AW NAARDEN

Tel. +31 35 539 90 90
Fax +31 35 539 90 99

KvK 32073667
BTW nr. NL 8076.09.390B01
Bank  ING 67.68.84.849 

e-mail: info@hptooling.nl
www.hptooling.nl