Hoogwaardig ponsnibbel gereedschap.

Wanneer u op zoek bent naar ponsnibbel gereedschap van hoogwaardige kwaliteit, bent u bij HP Tooling zeker aan het juiste adres. Wij zijn vertegenwoordiger van het Amerikaanse merk Mate Precision Tooling. Zij vervaardigen ponsnibbel gereedschap voor diverse grote merken ponsmachines waaronder Amada®, Trumpf®, Prima-Power®, Euromac®, Wiedemann® en Salvagnini®.

Voordelen van Mate Precision Tooling

Ponsnibbel gereedschap van Mate Precision Tooling is van superieure kwaliteit en is geschikt voor CNC ponsmachines van ieder groot merk. De gereedschappen kennen een goede prijs-kwaliteitverhouding en worden snel geleverd. Ze onderscheiden zich door de hoge mate van precisie. Ponsnibbel gereedschap van Mate Precision Tooling is leverbaar voor verschillende gereedschapslijnen en kent binnen deze hoofdgroepen allerlei vertakkingen ter op optimalisatie van het ponsnibbel proces om zowel gaten te ponsen als te vervormen.

Daarom Mate Precision Tooling ponsnibbel gereedschap:

  • Goede prijs- kwaliteitverhouding
  • Snelle levering
  • Hoge mate van precisie
  • Toe te passen in alle grote merken CNC ponsmachines

Meer informatie over specifiek ponsnibbel gereedschap

Wanneer u meer informatie wenst te ontvangen over ponsnibbel gereedschap in specifieke gereedschapslijnen, neem dan gerust contact op met een van onze deskundige medewerkers. Wij zijn te bereiken op telefoonnummer: +31 (0)35 539 90 90. U kunt ook mailen naar: info@hptooling.nl.

Holland Precision Tooling

  • Precisie tot in het kleinste detail
  • Complete aanbod onder één dak
  • Ervaren, persoonlijk en ambitieus

NAW Gegevens

Holland Precision Tooling BV
Amsterdamsestraatweg 33
NL-1411 AW NAARDEN

Tel. +31 35 539 90 90
Fax +31 35 539 90 99

KvK 32073667
BTW nr. NL 8076.09.390B01
Bank  ING 67.68.84.849 

e-mail: info@hptooling.nl
www.hptooling.nl