Gereedschap voor uw Safan kantbank bij HP Tooling.

Gereedschap voor uw Safan kantbank en al uw maatwerk
Het kanten van plaatmateriaal is m.b.v. een Safan Kantbank geheel gemoderniseerd. Met de revolutionare E-Brake Safan Kantbank, de eerste servo-elektronische kantpers ter wereld, krijgt u een resultaat als nooit tevoren. Gereedschap voor uw E-Brake en andere Safan Kantbank modellen kunt u bij HP Tooling bestellen.

Professioneel gereedschap voor precisiewerk
HPT biedt al jaren gereedschap van zeer hoge kwaliteit op de markt. 0ok voor de Safan Kantbank is gereedschap leverbaar en behoort het tot de absolute wereldtop. Vanwege de hoge kracht/volume verhouding en moderne techniek mag een Safan Kantbank, natuurlijk voorzien van ons gereedschap, niet ontbreken in uw bedrijf. HP Tooling is dé kantbank gereedschap specialist in het dunnere plaatsegment. De gelijkmatige drukverdeling en snelle start- en stoptijden van de nieuwste Safan Kantbank modellen zorgen, in combinatie met ons gereedschap, voor een moeiteloze toename in uw productie.

HP Tooling : service op maat
HP Tooling geeft graag persoonlijk advies voor uw situatie. Wij zorgen altijd voor de perfecte oplossing voor uw bedrijf. Wij geloven in langdurige en persoonlijke contacten, zodat u altijd tevreden bent met onze service. Als u geïnteresseerd bent in een van onze producten, schroom dan niet om contact op te nemen met HP Tooling. Wij bespreken graag met u de mogelijkheden voor uw specifieke situatie.

Holland Precision Tooling

  • Precisie tot in het kleinste detail
  • Complete aanbod onder één dak
  • Ervaren, persoonlijk en ambitieus

NAW Gegevens

Holland Precision Tooling BV
Amsterdamsestraatweg 33
NL-1411 AW NAARDEN

Tel. +31 35 539 90 90
Fax +31 35 539 90 99

KvK 32073667
BTW nr. NL 8076.09.390B01
Bank  ING 67.68.84.849 

e-mail: info@hptooling.nl
www.hptooling.nl