Slijpservice gereedschap van kantbanken en schaarmessen bij HP Tooling.

De HP Tooling Slijpservice
Beschadigd gereedschap voor kantbanken en scharen is om meerdere redenen niet acceptabel: het is gevaarlijk, onpraktisch en verkort de levensduur. Nabewerken door de slijpservice van HP Tooling is dan ook een goede beslissing. Het preventief onderhoud aan uw gereedschap zorgt voor een langere levensduur en meer gebruiksgemak. HP Tooling biedt daarom een slijpservice op maat aan, om het gereedschap dat u regelmatig gebruikt weer in opperbeste staat te krijgen en vervolgens te houden. Ook de vervolgbehandelingen zoals laserharden of nitreren maken onderdeel uit van ons slijpservice programma.

HP Tooling
Wij focussen ons alleen op de verkoop en het onderhoud van kwaliteitsgereedschap, waar onze slijpservice uiteraard ook onder valt. Wij geloven hierbij in een persoonlijke aanpak, die wij altijd op de behoeften en wensen van onze klant afstemmen. Schroom dus niet om contact met ons op te nemen over een gedetailleerd advies voor uw gereedschap en onze slijpservice. Een verbintenis voor langere tijd aangaan kan uiteraard ook bij ons.

Zelf een slijpservice voor (pons) gereedschap beginnen ?
Vergeet dan niet te kijken naar onze gereedschap slijpmachines voor het ponsen, als u liever zelf uw ponsgereedschap onderhoudt. Wij verkopen zowel handmatige als vol automatische slijpmachines van hoge kwaliteit. Heeft u vragen? Neem dan contact op met HP Tooling.

Holland Precision Tooling

  • Precisie tot in het kleinste detail
  • Complete aanbod onder één dak
  • Ervaren, persoonlijk en ambitieus

NAW Gegevens

Holland Precision Tooling BV
Amsterdamsestraatweg 33
NL-1411 AW NAARDEN

Tel. +31 35 539 90 90
Fax +31 35 539 90 99

KvK 32073667
BTW nr. NL 8076.09.390B01
Bank  ING 67.68.84.849 

e-mail: info@hptooling.nl
www.hptooling.nl