Wila kantbankgereedschap bij HP Tooling.

Wila kantbank gereedschap van HP Tooling voor professionele kwaliteit
Al geruime tijd verzorgen wij voor Wila de buitendienst activiteiten en leveren wij het complete Wila programma van gereedschap en accessoires voor kantpersbouwers en -gebruikers. Onze expertise en kennis betekent voor u gereedschap van topkwaliteit. Het Wila gereedschap voor buigtechnologie zorgt voor een zeer hoge kwaliteit en precisie bij uw plaatbewerking.

New Standard, een nieuw hoofdstuk Wila gereedschap
Met de New Standard productlijn kan iedere kantbank met Wila kantbankgereedschap worden afgestemd op uw specifieke eisen. HP Tooling geeft u advies op maat over de exacte onderdelen die uw bedrijf nodig heeft. Alle Wila kantbank gereedschappen zijn vervaardigd uit speciaal voor de toepassing samengesteld staal met een hoge trekvastheid, taaiheid en belastbaarheid. Dit zorgt niet alleen voor een optimaal resultaat, maar ook voor een langdurig gebruik zonder na te slijpen. Ook worden alle Wila kantbank gereedschappen in modulaire vorm geleverd en in een groot aantal standaardlengtes. Met behulp van deze sets kan elke gewenste lengte, oplopend in stappen van 5 mm, worden samengesteld.

Advies op maat : HP Tooling
Als u interesse heeft in de Wila kantbankgereedschappen dan kunnen wij u deskundig advies geven. Bij HP Tooling kunt u een persoonlijke offerte op laten stellen, precies op maat voor uw wensen en behoeften. Bekijk de mogelijkheden in de HP Tooling catalogus voor Wila kantbankgereedschap en neem contact met ons op voor alle opties.

Holland Precision Tooling

  • Precisie tot in het kleinste detail
  • Complete aanbod onder één dak
  • Ervaren, persoonlijk en ambitieus

NAW Gegevens

Holland Precision Tooling BV
Amsterdamsestraatweg 33
NL-1411 AW NAARDEN

Tel. +31 35 539 90 90
Fax +31 35 539 90 99

KvK 32073667
BTW nr. NL 8076.09.390B01
Bank  ING 67.68.84.849 

e-mail: info@hptooling.nl
www.hptooling.nl